Bemutatkozás

Ide a legtöbb ember egy „szokásos” sablon szöveget ír le.

Azonban én nem szeretnék mindenkit azzal traktálni, hogy már gyerekkoromban is lakberendező szerettem volna lenni, vagy hogy mindig is érdekelt a lakások berendezése még a LEGO házamat is átterveztem. Azt sem lenne jó mindenki orra alá dörgölni, hogy szüleim válása számomra kész főnyeremény volt, hiszen emiatt sokféle lakásban laktam, így rengeteg tapasztalatom van abban, hogy mik a rejtett értékek, a kiaknázható lehetőségek egy családi házban, Kádár-kockában, panellakásban, vagy akár egy nagypolgári lakásban! Azt pedig végképp nem írnám bele, hogy magasépítő technikus végzettségemmel a generálkivitelezésben milyen sok tapasztalatot szereztem lakóparkok, ipari és egyéb létesítmények építésekor.

Nem, én nem ilyen bemutatkozó szöveget szeretnék!

Inkább egy olyat, amiben leírom mennyire szeretem a hivatásom, hiszen minden napom más, egyik nap szinte végig számítógépen tervezek és szerkesztem egy imádnivaló család új otthonának alaprajzát, másik nap járom az üzleteket és kiválasztom egy vagány iroda burkolatait és szanitereit, délután pedig útba ejtek egy kivitelezést, ahol az asztalos és festő munkáját ellenőrzöm, hogy minden a tervek szerint készül-e!

Akár az is szuper bemutatkozás lenne, hogy elmondom számomra egy jó otthon nem a szép díszpárnáknál kezdődik, hanem a jó alaprajznál, ami kiszolgálja a benne élőket, nem pedig bosszúságot okoz. Hiszem, hogy egy ingatlan akkor lesz OTTHONod, ha tökéletesen Rád van szabva.

Timeline

2017

Lakberendező Mesteroklevél Lakberendezők Országos Szövetség – Tervező tag

2012 –

Szabadúszó lakberendező

2012

Lakberendező, enteriőrtervező OKJ

2003 – (2012)

Munkahely, generálkivitelezési előkészítő

2003

Magasépítő technikus
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja