A KLON Design számára 2021 egy hihetetlen év volt. Számos dolgot kellett lezárnom és elengednem és emellett rengeteg új kapu és kapcsolat nyílt meg számomra. Minden munkával teli napért hálás vagyok, hiszen minden projekt erőt adott még nagyobb célok kitűzésére.

 

 

Okosotthon Konferencia

Az első negyedévben felkérést kaptam, hogy tartsak előadást az Okosotthon konferencián. Ezen a rendezvényen az okosotthon tervezésének alapjai mellett a jelenlegi otthonunk „okosításáról” is beszéltem. Ha nyitott vagy a rendszerközpontű otthon kialakításában, akkor olvasd el az összefoglalómat itt.

 

Dodo Home együttműködés

A DODO- Designban otthon YouTube csatornán 6 videó készült velem:

Moodhouse 2623

Megtervezhettem életem első prémium szálláshelyét – a Moodhouse 2623-at – amelyben nem csak én, hanem megbízóim is óriási örömüket lelik. Fantasztikus visszajelzéseket kapnak azóta is, melyek picit az én munkámnak is szólnak. Erre rettentően büszke vagyok. Itt írtam róluk!

 

Éleslátás

Ebben az évben megműtettem a szemem. Rövidlátóként – viszonylag alacsony dioptriával ugyan, de – megnehezítette a mindennapjaimat a szemüveghez való kötöttség, így elhatároztam, hogy sasszemű leszek. Fantasztikus csapat kísért ezen az úton, így mostmár élesen látom a 2022-es év összes, kitűzött célját.

 

Irodaházak éjszakája

2020-ban ismét eljutottam az Irodaházak Éjszakája programra a Budapest Design Week alkalmából. 16 év távlatában készítettem egy izgalmas, képes beszámolót, melyet megtekinthetsz a blogomon itt.

 

Otthon Design Kiállítás

Ősszel részt vettem Hungexpo-ban megrendezett az Otthon Design őszi Otthonteremtési kiállításán, ahol ingyenes tanácsadásokkal segítettem a standomhoz látogató jelentkezőket. A járványhelyzet miatt ugyan megcsappant néhány kiállítás, de óriási öröm, hogy személyesen megtartható volt a rendezvény. Ismét hasznos, rapid tanácsadásokat tarthattam, amik számomra is segítenek abban, hogy milyen kérdések foglalkoztatják a követőimet, hogyan tudnék még többet segíteni a hozzám fordulóknak.

 

Új iroda

Eseményt tekintve az utolsó, de az új évet tekintve az első és legfontosabb, hogy megvettem egy lakást, ami a KLON Design új, kibővített hadiszállása lesz. Több hónapnyi tervezést követően az irodánk, 2022-ben megnyitja kapuit. A kialakítás izgalmas részleteiről a Facebook-oldalamon is beszámolok.